Dobrodelni dogodek v dru┼żbi slovenskih zvezdnikov

Vabimo vas na dobrodelni dogodek Skupaj mo─Źnej┼íi, ki ga ┼że tretje leto zapored organizirata E-┼íportna zveza Slovenije in Jan Vaukman ÔÇô Vauks. Leto┼ínji izkupi─Źek bomo namenili projektu Botrstvo.

Vabimo vas na dobrodelni dogodek Skupaj mo─Źnej┼íi, ki ga ┼że tretje leto zapored organizirata E-┼íportna zveza Slovenije in Jan Vaukman ÔÇô Vauks. Leto┼ínji izkupi─Źek bomo namenili projektu Botrstvo.

Ob 9.00 v nedeljo, 10. 12. se za─Źenja tretji dobrodelni stream ┬╗Skupaj mo─Źnej┼íi┬ź z Janom Vaukmanom ÔÇô Vauksom. Dobrodelni dogodek bo trajal 12 ur, torej do 21h.

Letos bo Vauks med intervjuji igral tudi ko┼íarko z znanimi gosti, med katerimi bodo, glasbenik Damjan Murko, radijski in TV voditelj Miha De┼żelak, Denis Por─Źi─Ź-─îor─Źip, nogometa┼í Timi Max El┼ínik, Sa┼ía Kapetanovi─Ź in drugi.

Na liciticaji bomo imeli podpisane drese enega najve─Ź zvezdnikov svetovne ko┼íarke, Luke Don─Źi─ça in nogometa┼íev slovenske reprezentance Benjamina ┼áe┼íka, Adama Gnezde ─îerina in Jana Mlakarja.

Pri─Źakujte lahko:

  • 12 ur ko┼íarke z znanimi gosti
  • Zabavno in spro┼í─Źeno vzdu┼íje
  • Prilo┼żnost, da pomagate ljudem v stiski

Pridru┼żite se nam 10. decembra 2023 na Vauksovem YouTube kanalu! Skupaj bomo mo─Źnej┼íi!

Kmalu se odpirajo prijave na kvalifikacije SDP Valorant

Nosi┼í v sebi nekaj ve─Ź kot ostali igralci? Prijavi se na kvalifikacije Slovenskega dr┼żavnega prvenstva v igri Valorant.

Preberi ve─Ź

eszs_simbol_bel.png

E-športna zveza Slovenije

E-športna zveza Slovenije je krovna neprofitna organizacija za promocijo in regulacijo e-športa v Sloveniji.

E┼áZS je zdru┼żenje dru┼ítev, ki ┼że dolga leta delujejo, sodelujejo in si prizadevajo za

uspehe slovenskih organizacij in ekip na podro─Źju slovenskega e-┼íporta.

Ve─Ź o zvezi
´╗┐

─îlani

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi