SDP – VALORANT

Dobrodošli na strani SDP Valorant

Spodaj lahko najdete vsa pravila igre in napotke za igralce, ter potek igre.


Komunikacija med kvalifikacijami in igro

Kapetani ekip se morate pridružiti uradnemu EŠZS discord serverju, ter se javiti administratorjem, kateri bodo poskrbeli za role in ustrezno komunikacijo med kapetani.


DISCORD


Kvalifikacije

Kvalifikacije bodo potekale v štirih terminih:


1. Kvalifikacije: 9. 9. 2023

2. Kvalifikacije: 10. 9. 2023

3. Kvalifikacije: 16. 9. 2023

4. Kvalifikacije: 17. 9. 2023


Prijave na kvalifikacije se zaprejo 15. 9. ob 23.59.


  • Članstvo v uradnem društvu ni pogoj za nastop na prvenstvu, je pa zaželeno. Prijava in tekmovanje sta brezplačana.
  • Starostna omejitev je pogojena glede na PEGI oceno igre, vsi nepolnoletni tekmovalci potrebujejo soglasje staršev za igranje v rednem delu lige.
  • V ekipnih e-športih mora biti 60% igralcev državljanov Slovenije / v solo igrah pa mora biti vsak igralec državljan Slovenije.
  • Vse ekipe, ki so končale lanskoletno sezono v top 4, bodo na e-pošto dobile povabilo za letošnje ponovno sodelovanje na prvenstvu.
  • V primeru FIFE 2022, dobijo povabilo vsi igralci, ki so lanskoletno sezono končali v top 8. V primeru ekipnih iger pa dobijo povabilo top 4 ekipe iz lanske sezone.
  • Vsa društva, registrirana pri EŠZS bodo dobila povabilo, ki jim zagotavlja mesto na prihajajočem SDP, kar pomeni, da se v redni del uvrstijo brez igranja kvalifikacij.
  • Pri FIFA 23 in dirkaških igrah, lahko imajo društva prijavljena več kot enega tekmovalca. To ne velja za ekipne igre, kjer lahko imajo društva prijavljeno zgolj eno ekipo.


Za več informacij so spodaj navedena dodatna pravila, povezana z prvenstvom. Prosimo, da jih upoštevate, ter nas v primeru dodatnih vprašanj kontaktirate na INFO@ESZS.SI ali pišete na discord server pod # vprašanja.
Pravila in navodila

Pravilnik

Preberi več
cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi