SDP ÔÇô SLOVENSKO DR┼ŻAVNO PRVENSTVO SEZONA 2022/2023

Datum prijav za kvalifikacije bo objavljen v naslednjih dneh na na┼íih socialnih omre┼żjih.

Ko se prijave za posamezno igro odprejo, se lahko na njo prijavite na naši spletni strani.


Pogoji za sodelovanje na dr┼żavnem prvenstvu:

  • ─îlanstvo v uradnem dru┼ítvu ni pogoj za nastop na prvenstvu, je pa za┼żeleno. Prijava in tekmovanje sta brezpla─Źana.
  • Starostna omejitev je pogojena glede na PEGI oceno igre, vsi nepolnoletni tekmovalci potrebujejo soglasje star┼íev za igranje v rednem delu lige.
  • V ekipnih e-┼íportih mora biti 60% igralcev dr┼żavljanov Slovenije / v solo igrah pa mora biti vsak igralec dr┼żavljan Slovenije.
  • Vse ekipe, ki so kon─Źale lanskoletno sezono v top 4, bodo na e-po┼íto dobile povabilo za leto┼ínje ponovno sodelovanje na prvenstvu.
  • V primeru FIFE 2022, dobijo povabilo vsi igralci, ki so lanskoletno sezono kon─Źali v top 8. V primeru ekipnih iger pa dobijo povabilo top 4 ekipe iz lanske sezone.
  • Vsa dru┼ítva, registrirana pri E┼áZS bodo dobila povabilo, ki jim zagotavlja mesto na prihajajo─Źem SDP, kar pomeni, da se v redni del uvrstijo brez igranja kvalifikacij.
  • Pri FIFA 23 in dirka┼íkih igrah, lahko imajo dru┼ítva prijavljena ve─Ź kot enega tekmovalca. To ne velja za ekipne igre, kjer lahko imajo dru┼ítva prijavljeno zgolj eno ekipo.


Prijave za dr┼żavno prvenstvo

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi