Ekipa Diamant osvojila prvo mesto na BOFX Valorant SDP!
Marko Bjelovuk | dogodek sdp | 2022-10-25 20:00:00V nedeljo, 23. 10. 2022 se je zaključilo BOFX državno prvenstvo v popularni videoigri Valorant. V samem prvenstvu je sodelovalo 8 ekip od katerih so se v polfinale prebile: Diamant, Sneaky Foxes, good players and Đeko in 100 tatov.


Polfinali so se začeli v soboto, 22. 10. 2022 z bitko med ekipama Sneaky Foxes in good players and Đeko.

Zmagovalna ekipa je bila tista, ki je prva zmagala dve od treh tekem.

Prvo tekmo je ekipa Sneaky Foxes zmagala z rezultatom 13:3. V finale se je uvrstila že v drugi tekmi s končnim rezultatom 13:5.


Naslednja tekma na sporedu je bila med ekipama Diamant in 100 tatov.

Diamant se je uvrstil v polfinale z dvema zmagama, prvo tekmo v tesni bitki z rezultatom 13:9 in naslednjo z rezultatom 13:1.


Nedeljski finali so se tako otvorili z bitko za tretje mesto, med ekipama good players and Đeko in 100 tatov.

Ekipa good players and đeko je imela močen začetek in v prvi tekmi nasprotnike premagala z rezultatom 13:9, a se je ekipa 100 tatov dokazala v naslednjih dveh tekmah saj so v obeh zmagali z rezultatom 13:5!


Ostal je le še veliki zaključek med ekipama Diamant in Sneaky Foxes.

Prva tekma je bila tesna, a jo je ekipa Diamant zaključila z rezultatom 13:8 in zagon uporabila za nadaljnjo zmago v drugi tekmi, z rezultatom 13:2 in si s tem prislužila naziv prvaka!


Vsem ekipam bi se radi zahvalili za sodelovanje.


Če si akcijo želite ponovno ogledati, lahko to storite na naslednjih povezavah:

Twitch: https://twitch.tv/eszslovenije

YT: https://youtube.com/channel/UCavi2m2fnFgsQYVCi4DyV1w

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi