Zaključil se je drugi teden NACON FIFA 23 SDP
EŠZS | | 2022-11-18 18:55:00

V torek 15. 11., smo spremljali 2. igralni dan v NACON FIFA 23 DRŽAVNEM PRVENSTVU pod okriljem e-Športne Zveze Slovenije.

Dan se je začel s tekmo med Leonom Šardijem (Sneaky Foxes), lansko sezono 4. uvrščenim na DP in zmagovalcem kvalifikacij, Nejcem Permetom. Šardi je prevladoval skozi celotno srečanje in si priigral zmago s 3:1.


Na drugi tekmi je sledil dvoboj med Nejcem Šubicem in Nejcem Permetom, slednji je na tekmi, polni preobratov, izgubil tudi 2. tekmo. Šubic je torej slavil z rezultatom 3:2.


Najbolj zanimivi tekmi dneva pa smo spremljali med Markom Kotnikom in Anejem Puckom (Cyber Wolves eSports) ter med Markom Kotnikom in aktualnim državnim prvakom, Sašem Kavašem (Sneaky Foxes).


Na tekmi med Kotnikom in Puckom je bil Kotnik izrazito boljši in si je po rdečem kartonu enega izmed igralcev na strani Pucka v 45', priigral zmago s 6:1 po tem ko je Puck v jezi prenehal igrati.


Zadnja tekma dneva in hkrati derbi dneva med Kotnikom, aktualnemu e-reprezentantu in Kavašem, aktualnemu državnemu prvaku.

Kotnik je kontroliral celotno srečanje in si priigral več zrelejših priložnosti in ob koncu slavil s 3:1.


Igralec tedna je postal Leon Šardi, ki je slavil na vseh treh tekmah.


V torek 22. 11., slednji predzadnji igralni dan, kjer bomo že videli obrise TOP4, a za to bo potrebno še malo počakati, zato vas vabimo, da nas spremljate na FIFA e-Sports Slovenia Facebook strani in ESZSlovenije Twitch kanalu.


Povezava do sponzorja prvenstva: https://www.bigbang.si/nacon-slovenija/

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi