´╗┐
Zadnji vikend rednega dela BOFX CS:GO SDP je za nami, Contentplanet do┼żivel svoj prvi poraz
EŠZS | | 2023-02-22 12:00:00

Po 12. krogih nepora┼żenosti je Contentplanet do┼żivel svoj prvi poraz v 13. krogu in s tem spremenil sam vrh lestvice. Po vseh odigranih krogih bomo spremljali kon─Źnico med temi ┼ítirimi ekipami: CWE, Contentplanet, iSucks in Agrtegat10.13. krog je na prenosu prvo postregel s tekmo med Contentplanet in Cyber Wolves Esports. Tekma je bila odigrana na mapi Vertigo, kjer so volkovi vodili od samega za─Źetka obra─Źuna in na koncu varno pripeljali tekmo do konca z zmago 16:6 in s tem zadali prvi poraz Contentplanetu. Po prvi polovici tekme so volkovi vodili z 10:5, vse je bilo ┼íe mo┼żno v tem obra─Źunu vendar je ekipa Contentplanet uspela pridobiti le ┼íe prvo rundo na napadalni strani.


Druga tekma na prenosu je bila med ekipama Sneaky Foxes in Agregat10. Tekma se je odvijala prav tako na mapi Vertigo. Agregat10 je ekipi Sneaky Foxes pustil zelo malo prostora za dihanje in kaznoval vsako napake. Rezultat po prvi polovici obra─Źuna je bil 13:2. Na obrambni strani je bila ekipa Sneaky Foxes malo bolj uspe┼ína, saj so uspeli pridobiti dodatne 4 runde in s tem kon─Źali z rezultatom 16:6 v prid ekipe Agregat10. Ostale rezultate 13.kroga si lahko pogledate v grafiki spodaj.V soboto nas je ─Źakal zadnji 14. krog rednega dela in otvoritvena tekma med Agregat10 in Cyber Wolves Esports, kjer so slednji odpravili Agregat z 9:16 in si tako zagotovili prvo mesto po rednem delu lige.


Druga tekma med Contentplanet in Sneaky Foxes ni privedla, do kak┼ínih presene─Źenj, vendar se je ekipa Sneaky Foxes zelo dobro borila proti drugo uvr┼í─Źeni ekipi Contentplanet, ter s kon─Źnim rezultatom 16:9 na mapi Inferno priznala premo─Ź nasprotnikom. Sneaky Foxes so zagotovo pokazali, da v prihodnosti ┼íe lahko ra─Źunamo nanje. Ostale rezultate 14.kroga si lahko pogledate v grafiki spodaj.Torej za nami so vsi odigrani krogi rednega dela BOFX CS:GO SDP. Kon─Źnica bo zagotovo zanimiva saj so vse ekipe zelo dobro pripravljene in nikoli ne vemo ali ima katera ekipa ┼íe kak┼ínega asa v rokavu, ki ga do sedaj ni hotela razkriti.


Znani pa so tudi pari kon─Źnice, ki bo potekala v petek 24.02. s pri─Źetkom ob 17:30 ko bodo igrali Contentplanet proti iSucks in takoj po tej tekmi sledi CWE proti Agregat10. V soboto 25.02. ob 15h bo tekma za 3. mesto in takoj za to ┼íe tekma za 1. mesto, vse tekme v kon─Źnici in finalu so v ┬╗best of 3┬ź formatu.


cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi