´╗┐
Znani so udele┼żenci finalnega dogajanja za LOL SDP na gospodarskem razstavi┼í─Źu
EŠZS | | 2023-03-31 18:15:00

V seriji, najbolj┼íi od treh tekem, ki je odlo─Źala o tem, kdo se uvrsti na veliki oder finala na Gospodarskem razstavi┼í─Źu, to nedeljo v sklopu GameGang dogodka, so Sneaky Foxes nudili odli─Źen odpor proti favoritom in ji celo zadali drugi poraz na tekmovanju. ┼Żal pa ena zmaga v treh tekmah ni bila dovolj, saj je preostali dve tekmi zmagala ekipa Watered Bottle in se tako uvrstila v finale.


V petek 24. 3. smo na prenosu lahko spremljali tekmo med LimeLite Gaming in Sneaky Foxes. Prvi uboj je pridobila ekipa Sneaky Foxes vendar so LimeLite Gaming hitro odgovorili in izena─Źili. Pri┼ílo je do veliko izmenjav ubojev in dobrega ekipnega sodelovanja. Tekma se je odvijala s konstantno minimalno prednostjo LimeLite Gaminga. Kljub temu jim je ekipa Sneaky Foxes ves ─Źas dihala za ovratnik. Lisice so na koncu le morale priznati premo─Ź nasprotnikom. LimeLite Gaming je tekmo kon─Źal z rezultatom 45 ubojev, 36 smrti ter 99 asistencami, Sneaky Foxes pa so zabele┼żili slede─Źo statistiko: 36 ubojev, 45 smrti in 68 asistenc.
V nedeljo 26.3. so je na prenosu odvijala kon─Źnica v katereo so se uvrstili: na prvem mestu Watered Bottle, na drugem SPIKE syndicate, na tretjem PDF in po kon─Źnem izra─Źunu so na ─Źetrtem mestu pristali Sneaky Foxes. Vse tekme v kon─Źnici so se odvijale v formatu BO3 (Best of Three).


Prva tekma kon─Źnice in boj za uvrstitev v finale je bila, kot omenjeno ┼że uvodoma, med Sneaky Foxes ter Watered Bottle. Prva igra se je odvijala zelo hitro, ekipa Sneaky Foxes je igrala zelo agresivno in to se jim je na koncu obrestovalo, saj so skozi celoten del prve igre vodili in zelo hitro uni─Źili nasprotnikov Nexus. S tem so pokazali, da ekipa Watered bottle ni nepremagljiva in jim zadala drugi poraz na tem dr┼żavnem prvenstvu. Druga igra v kon─Źnici med tem dvema ekipama se je odvijala nekoliko druga─Źe. Igra je bila sicer ┼íe hitrej┼ía kot prej┼ínja, vendar tokrat nagnjena precej v korist ekipe Watered Bottle, ki je igro dvignila na vi┼íjo raven in s tem pokazala, da njihov izkupi─Źek po rednem delu ni bila zgolj sre─Źa, saj so dobesedno uni─Źili lisice z rezultatom 25 proti 6. Zadnja igra je odlo─Źala o tem kdo si zaslu┼żi mesto v velikem finalu. Tretja igra se je pri─Źela po─Źasneje kot ostali dve, ekipi sta bili nekoliko bolj izena─Źeni, vendar je ekipa Watered bottle kaznovala nasprotnike na vsakem koraku, kar jih je privedlo do zmage in s tem uvrstitvijo v finale.Druga tekma je bila med ekipama SPIKE syndicate in PDF. V tem dvoboju so se vse tri igre so se odvijale hitro. Prva igra je ┼íla v prid ekipe PDF z gromozansko razliko 22 proti 4. Naslednjo igro je ekipa SPIKE syndicate vrnila udarec z enostransko igro v lastno korist in jo prepri─Źljivo dobila s kon─Źnim rezultatom 19 proti 4. Tretjo igro je PDF za─Źel prepri─Źljivo, saj so pridobili prvi uboj ter v zgodnji igri povedli s 3 proti 1. SPIKE syndicate, je nato prestavil v vi┼íjo prestavo in ponovno uni─Źii svoje nasprotnike na vseh nivojih igre in zmagal s kon─Źnim rezultatom 25 proti 7.

´╗┐

Za tretje mesto se bosta tako pomerili ekipi Sneaky Foxes in PDF, za zmagovalca tretje sezone SDP v League of Legends pa bomo gledali dvoboj med Watered Bottle in SPIKE syndicate. Obe tekmi se bosta odvijali v ┼żivo in za konec, pa naj vas ┼íe enkrat povabim to nedeljo na Gospodarsko razstavi┼í─Źe, kjer si boste lahko v sklopu GameGang Show dogodka ogledali preostale tekme SDP League of Legends v ┼żivo.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi