Znani so udeleženci finalnega dogajanja za LOL SDP na gospodarskem razstavišču
EŠZS | | 2023-03-31 18:15:00

V seriji, najboljši od treh tekem, ki je odločala o tem, kdo se uvrsti na veliki oder finala na Gospodarskem razstavišču, to nedeljo v sklopu GameGang dogodka, so Sneaky Foxes nudili odličen odpor proti favoritom in ji celo zadali drugi poraz na tekmovanju. Žal pa ena zmaga v treh tekmah ni bila dovolj, saj je preostali dve tekmi zmagala ekipa Watered Bottle in se tako uvrstila v finale.


V petek 24. 3. smo na prenosu lahko spremljali tekmo med LimeLite Gaming in Sneaky Foxes. Prvi uboj je pridobila ekipa Sneaky Foxes vendar so LimeLite Gaming hitro odgovorili in izenačili. Prišlo je do veliko izmenjav ubojev in dobrega ekipnega sodelovanja. Tekma se je odvijala s konstantno minimalno prednostjo LimeLite Gaminga. Kljub temu jim je ekipa Sneaky Foxes ves čas dihala za ovratnik. Lisice so na koncu le morale priznati premoč nasprotnikom. LimeLite Gaming je tekmo končal z rezultatom 45 ubojev, 36 smrti ter 99 asistencami, Sneaky Foxes pa so zabeležili sledečo statistiko: 36 ubojev, 45 smrti in 68 asistenc.
V nedeljo 26.3. so je na prenosu odvijala končnica v katereo so se uvrstili: na prvem mestu Watered Bottle, na drugem SPIKE syndicate, na tretjem PDF in po končnem izračunu so na četrtem mestu pristali Sneaky Foxes. Vse tekme v končnici so se odvijale v formatu BO3 (Best of Three).


Prva tekma končnice in boj za uvrstitev v finale je bila, kot omenjeno že uvodoma, med Sneaky Foxes ter Watered Bottle. Prva igra se je odvijala zelo hitro, ekipa Sneaky Foxes je igrala zelo agresivno in to se jim je na koncu obrestovalo, saj so skozi celoten del prve igre vodili in zelo hitro uničili nasprotnikov Nexus. S tem so pokazali, da ekipa Watered bottle ni nepremagljiva in jim zadala drugi poraz na tem državnem prvenstvu. Druga igra v končnici med tem dvema ekipama se je odvijala nekoliko drugače. Igra je bila sicer še hitrejša kot prejšnja, vendar tokrat nagnjena precej v korist ekipe Watered Bottle, ki je igro dvignila na višjo raven in s tem pokazala, da njihov izkupiček po rednem delu ni bila zgolj sreča, saj so dobesedno uničili lisice z rezultatom 25 proti 6. Zadnja igra je odločala o tem kdo si zasluži mesto v velikem finalu. Tretja igra se je pričela počasneje kot ostali dve, ekipi sta bili nekoliko bolj izenačeni, vendar je ekipa Watered bottle kaznovala nasprotnike na vsakem koraku, kar jih je privedlo do zmage in s tem uvrstitvijo v finale.Druga tekma je bila med ekipama SPIKE syndicate in PDF. V tem dvoboju so se vse tri igre so se odvijale hitro. Prva igra je šla v prid ekipe PDF z gromozansko razliko 22 proti 4. Naslednjo igro je ekipa SPIKE syndicate vrnila udarec z enostransko igro v lastno korist in jo prepričljivo dobila s končnim rezultatom 19 proti 4. Tretjo igro je PDF začel prepričljivo, saj so pridobili prvi uboj ter v zgodnji igri povedli s 3 proti 1. SPIKE syndicate, je nato prestavil v višjo prestavo in ponovno uničii svoje nasprotnike na vseh nivojih igre in zmagal s končnim rezultatom 25 proti 7.Za tretje mesto se bosta tako pomerili ekipi Sneaky Foxes in PDF, za zmagovalca tretje sezone SDP v League of Legends pa bomo gledali dvoboj med Watered Bottle in SPIKE syndicate. Obe tekmi se bosta odvijali v živo in za konec, pa naj vas še enkrat povabim to nedeljo na Gospodarsko razstavišče, kjer si boste lahko v sklopu GameGang Show dogodka ogledali preostale tekme SDP League of Legends v živo.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi