´╗┐
Prvi vikend dr┼żavnega prvenstva v Valorantu je za nami
EŠZS | | 2023-09-28 12:00:00

V prvem tekmovalnem vikendu dr┼żavnega prvenstva v Valorantu, po 3. krogih ekipi Arctic Foxes in Sneaky Foxes prevladujeta v ligi. Na tretjem mestu se trenutno nahaja ekipa 100tatov. ─îetrto mesto pa si delijo vse ostale ekipe, saj so to─Źkovno po zmagah ter porazih izena─Źene.

V petek, 22. 9. 2023, je bil odigran prvi krog. V prenosu smo si lahko ogledali tekmo med Arctic Foxes ter Sneaky Vixens. Tekma se je na za─Źetku odvijala zelo enostransko v prid Sneaky Vixens, saj so povedle z rezultatom 5 : 0, vendar je ekipa Arctic Foxes pokazala svojo pravo stran in kar kmalu izena─Źila rezultat in pridobila vodstvo, ki ga ni ve─Ź izpustila iz rok. Kon─Źen rezultat je bil 13 : 8 v prid Arctic Foxes.

V 2. krogu, v soboto ob 19.00 uri, 23. 9. 2023, smo lahko spremljali tekmo med Arctic Foxes in Zero Comms. Igrala se ja mapa Lotus. Skozi celoten potek igre je ekipa Arctic Foxes kazala svojo dominanco nad konkurenco in z zanesljivim rezultatom 13 : 4 pridobila svojo drugo zmago na dr┼żavnem prvenstvu.

Ob 20.00 uri smo spremljali igro med Sneaky Foxes ter Pomfree win. Tekma se je igrala na mapi Ascent. Ekipa Sneaky Foxes je ┼że od samega za─Źetka kazala zelo zanesljivo, kar se izra┼ża tudi v kon─Źnem rezultatu 13 : 5.

3. krog, v nedeljo, ob 19.00 uri, 24. 9. 2023 smo lahko spremljali tekmo med Zero Comms in Pomfree win. Tekma se je odvijala na mapi Haven. Tekma je na za─Źetku izgledala zelo enostransko, saj so po prvi polovici igre Zero Comms vodili z neverjetno prednostjo 10:2. Ekipa Pomfree win pa se ni predala in se je borila do konca. Dobivali so rundo za rundo ter izsilili podalj┼íke. Na koncu se je ekipa Zero Comms le zbrala in z zadnjimi mo─Źmi premagala Pomfree win z rezultatom 14 : 12.

Ob 20.00 uri smo si ogledali ┼íe tekmo med Sneaky Foxes in Svarog e-┼íport. Tekma se je odvijala na mapi Lotus. Sneaky Foxes so vodili od samega za─Źetka in svojega vodstva niso izpustili. Svarog e-┼íport se je dobro boril vendar je bilo to na koncu premalo, saj so Sneaky Foxes dobili ┼íe tretjo zmago na dr┼żavnem prvenstvu v igri Valorant, z rezultatom 13 : 7.

Za vas smo prav tako pripravili najboljše vrhunce po izboru naših administratorjev.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi