´╗┐
Polfinalisti letošnjega Valorant SDP
EŠZS | | 2023-11-04 16:00:00

Po 14. krogih liga┼íkega dela so znane ekipe, ki napredujejo v kon─Źnico Slovenskega dr┼żavnega prvenstva v igri Valorant. Na samem vrhu ┼íe vedno kraljujeta dominantni ekipi Arctic Foxes in Sneaky Foxes, ki sta tudi favorita za naslov dr┼żavnega prvaka. Arctic Foxes so po kon─Źanem rednem delu zbrali 12 zmag in 2 poraza in s tem pridobili prvo mesto s 36 to─Źkami. Takoj jim sledijo ekipa Sneaky Foxes z 11-imi zmagami 1 porazom ter 1 predano igro in so s tem pridobili 32 to─Źk. Na tretjem in ─Źetrtem mestu stojita ekipa Svarog e-┼íport z 8-imi zmagami 5-imi porazi ter 1 predano igro, prav tako to dr┼żi za ekipo na ─Źetrtem mestu Zero Comms.

Polfinale in finale bo potekal slede─Źi vikend v soboto 04. 11. 2023, in nedeljo 05. 11. 2023. Vse polfinalne igre se bodo igrale v formatu BO3. V polfinalu se bodo pomerili Arctic Foxes proti Zero Comms in Sneaky Foxes proti Svarog e-┼íport. Zmagovalci teh dveh dvobojev se bodo uvrstili v veliki finale, kjer se bo odlo─Źalo o naslovu dr┼żavnega prvaka v Valorant. Vse tekme si boste lahko ogledali na uradnem Twitch kanalu Slovenskega dr┼żavnega prvenstva v igri Valorant.

To je eden najve─Źjih dogodkov v slovenski sceni Valorant, ki bo pokazal katera ekipa je najbolj┼ía v tej priljubljeni strelski igri. Pri─Źakujemo napete in razburljive tekme, ki bodo navdu┼íile vse ljubitelje Valorant. Ne zamudite te prilo┼żnosti, da vidite najbolj┼íe slovenske igralce Valorant v akciji!

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi