Polfinalisti letošnjega Valorant SDP
EŠZS | | 2023-11-04 16:00:00

Po 14. krogih ligaškega dela so znane ekipe, ki napredujejo v končnico Slovenskega državnega prvenstva v igri Valorant. Na samem vrhu še vedno kraljujeta dominantni ekipi Arctic Foxes in Sneaky Foxes, ki sta tudi favorita za naslov državnega prvaka. Arctic Foxes so po končanem rednem delu zbrali 12 zmag in 2 poraza in s tem pridobili prvo mesto s 36 točkami. Takoj jim sledijo ekipa Sneaky Foxes z 11-imi zmagami 1 porazom ter 1 predano igro in so s tem pridobili 32 točk. Na tretjem in četrtem mestu stojita ekipa Svarog e-šport z 8-imi zmagami 5-imi porazi ter 1 predano igro, prav tako to drži za ekipo na četrtem mestu Zero Comms.

Polfinale in finale bo potekal sledeči vikend v soboto 04. 11. 2023, in nedeljo 05. 11. 2023. Vse polfinalne igre se bodo igrale v formatu BO3. V polfinalu se bodo pomerili Arctic Foxes proti Zero Comms in Sneaky Foxes proti Svarog e-šport. Zmagovalci teh dveh dvobojev se bodo uvrstili v veliki finale, kjer se bo odločalo o naslovu državnega prvaka v Valorant. Vse tekme si boste lahko ogledali na uradnem Twitch kanalu Slovenskega državnega prvenstva v igri Valorant.

To je eden največjih dogodkov v slovenski sceni Valorant, ki bo pokazal katera ekipa je najboljša v tej priljubljeni strelski igri. Pričakujemo napete in razburljive tekme, ki bodo navdušile vse ljubitelje Valorant. Ne zamudite te priložnosti, da vidite najboljše slovenske igralce Valorant v akciji!

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi