Društvo Overall esport išče organizatorje
EŠZS | novice | 2020-07-02 00:00:00


Društvo Overall esport, ki je tudi član e-športne zveze Slovenije išče organizatorje za igre Leage of Legends, CS:GO in PUBG.


"Smo Overall esport društvo, ki se ukvarja predvsem s potekom lig v naši državi. Društvo je neprofitna organizacija, kar pomeni, da ves denar, ki ga pridobimo s članarinami, donacijami in sponzorji namenimo za nagradni sklad. Pod okriljem e-športne zveze Slovenije delamo Slovenske lige na najvišjem možnem nivoju.
Trenutno iščemo organizatorje iger LOL, CS:GO in PUBG, ki bi bili pripravljeni sodelovati z nami in e-športno zvezo Slovenije.
Če se vidiš, kot organizator in si pripravljen na sodelovanje nam piši na email naslov : info@overallesport.com, ali nas najdi na naših socialnih omrežjih!"
Hvala lepa vsem in lep e-športni pozdrav.


Objavo najdete tudi na njihovi spletni strani Overall esport lahko pa jih tudi obiščete na spodnjih linkih in njihovem discord serverju.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi