´╗┐
Dru┼ítvo Overall esport i┼í─Źe organizatorje
EŠZS | novice | 2020-07-02 00:00:00


Dru┼ítvo Overall esport, ki je tudi ─Źlan e-┼íportne zveze Slovenije i┼í─Źe organizatorje za igre Leage of Legends, CS:GO in PUBG.


"Smo Overall esport dru┼ítvo, ki se ukvarja predvsem s potekom lig v na┼íi dr┼żavi. Dru┼ítvo je neprofitna organizacija, kar pomeni, da ves denar, ki ga pridobimo s ─Źlanarinami, donacijami in sponzorji namenimo za nagradni sklad. Pod okriljem e-┼íportne zveze Slovenije delamo Slovenske lige na najvi┼íjem mo┼żnem nivoju.
Trenutno i┼í─Źemo organizatorje iger LOL, CS:GO in PUBG, ki bi bili pripravljeni sodelovati z nami in e-┼íportno zvezo Slovenije.
─îe se vidi┼í, kot organizator in si pripravljen na sodelovanje nam pi┼íi na email naslov : info@overallesport.com, ali nas najdi na na┼íih socialnih omre┼żjih!"
ÔÇô Hvala lepa vsem in lep e-┼íportni pozdrav.


Objavo najdete tudi na njihovi spletni strani Overall esport lahko pa jih tudi obi┼í─Źete na spodnjih linkih in njihovem discord serverju.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi