´╗┐
Nogometna Hi┼ía Zabave ÔÇô FIFA finale
EŠZS | novice | 2020-06-26 00:00:00


E-športni dogodek

V soboto, 27. 6. 2020, se bo v Nogometni Hi┼íi Zabave v BTC-ju odvil finale NHZ esports zimske lige, ki ga organizira Nogometna Hi┼ía Zabave s FIFA e-sports Slovenia in e-sport barom Stage One. V boju za osvojitev pokala v ÔÇťvelterskiÔÇŁ kategoriji se bo pomerilo 16 finalistov. Turnir si lahko ogledate na lokaciji ali na njihovi Facebook strani. 


Poleg ogleda turnirja pripravljajo tudi obilico zabavnih dogodkov in dejavnosti. 


Nogometna Hi┼ía Zabave je sodobno zabavno-izobra┼żevalno sredi┼í─Źe, kjer se zdru┼żita zgodovina vrednosti slovenskega nogometa in skozi napredne in zabavne tehnologije mladim pribli┼ża nogomet. NHZ aktivno vklju─Źuje dru┼żbo skozi sodelovanje v dru┼żbeno odgovornih projektih. 


Stage One je prvi slovenski e-sports bar, v katerem lahko svoje mesto najdejo vsi navdu┼íenci nad video igrami. V baru ponujajo mo┼żnost igranja video iger na ra─Źunalnikih, konzolah in ostalih igralnih napravah. 


FIFA e-sports Slovenia je skupnost FIFA igralcev, ki organizira turnirje v FIFI ┼że ┼íesto leto. Vizija skupnosti je, da se v Sloveniji vzpostavi prva slovenska e-┼íportna liga, podprta s strani Nogometne zveze Slovenije in ostalih generalnih pokroviteljev Prve lige Telekom Slovenije, ter popeljati FIFO na vrh e-┼íportov v Sloveniji.


Prenos finala v ┼żivo: https://www.facebook.com/nogometnahisazabave/


StageOne: https://s1.si/

´╗┐

FIFA e-sports Slovenia: https://www.facebook.com/FIFA-e-sports-Slovenia-140823029963753/

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi