´╗┐
Dan športa z AMZS
EŠZS | novice dogodki | 2020-09-19 00:00:00


AMZS spletna karting dirka ob Dnevu slovenskega športa

V sredo, 23. septembra 2020, ko bomo v Sloveniji obele┼żili prvi Dan slovenskega ┼íporta, AMZS, dr┼żavna ┼íportna zveza za moto┼íport in karting, v sodelovanju v sodelovanju z E-┼íportno zvezo Slovenije pripravlja spletno karting dirko v igri Assetto Corsa. Tekmovalci se bodo tokrat pomerili na stezi AMZS centra varne vo┼żnje na Vranskem s 125 ccm gokarti.


Za ┼íe bolj razburljiv dogodek bosta poskrbela znana komentatorja avto-moto ┼íporta, Aljo┼ía Novak in Andra┼ż Zupan─Źi─Ź. Prenos v ┼żivo bo na twitch kanalu Stage1esports in AMZS facebook strani.


  • Pred-kvalifikacije: Ponedeljek 21. 9. ob 8h ÔÇô Sreda 23. 9. do 12h.
  • Glavni dogodek: Sreda 23. 9. ob 20h ÔÇô najbol┼íih 14 dirka─Źev pred-kvalifikacije.
  • Server: AMZS Vransko ÔÇô dan ┼íporta


Grafike gokartov bodo objavljene v torek 22. 9.


V primeru velikega števila prijavljenih bomo organizirali dve dirki. Najboljših 14 iz obeh dirk se bo pomerilo v velikem finalu.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi