´╗┐
E-športno svetovno prvenstvo v igrah Tekken7, PES in Dota 2
EŠZS | dogodki esport | 2020-09-10 00:00:00


V E-┼íportni zvezi Slovenije organiziramo dr┼żavni izbor ekip in igralcev, za udele┼żbo na regijskih kvalifikacijah za svetovnem prvenstvo. Dogodek organiziramo pod okriljem najve─Źje mednarodne zveze e-┼íportnih zvez ÔÇô IESF.


Dr┼żavno prvenstvo bo potekalo 25. in 26. septembra online.

Regijske kvalifikacije bodo potekale online in sicer od 15. do 20. novembra 2020.

Svetovno prvenstvo pa se bo odvijalo med 6. In 12. decembrom 2020 v Eliatu v Izraelu.


Na dr┼żavnem prvenstvu bomo zmagovalcem podelili vstop v reprezentanco Slovenije, ki nas bo zastopala na regijskih kvalifikacijah. V primeru zmage, pa bo celo odpotovala v Izrael na svetovno prvenstvo, katerega se je lansko leto udele┼żilo kar 400 reprezentantov s celega sveta.


Seveda se zavedamo, da je tako potovanje na bli┼żnji vzhod kar precej┼ínji stro┼íek, zato bo reprezentan─Źnim igralcem celotne stro┼íke transporta in namestitve v Eilatu, krila E-┼íportna zveza Slovenije. Na poti vas bodo spremljali tudi predstavniki zveze, ki bodo poskrbeli za ostale stvari povezane s tekmovanjem in vam s tem omogo─Źili, da se boste lahko igralci 100% skoncentrirali na igro in rezultat.


Kaj ─Źe mislim, da nisem do´╗┐volj dober?

─îe mislite, da so drugi igralci bolj┼íi od vas in menite, da va┼íe znanje ni zadostno, naj vas potola┼żimo. ┼Żelimo preizkusiti prav vse vrste igralcev, saj se med vami mogo─Źe najde tudi kak┼íen skriti talent. Vsekakor pa lahko udele┼żba na tak┼ínem tekmovanju poka┼że, koliko vam ┼íe manjka do najbolj┼íih, profesionalnih ekip. ─îe ne drugega, pa bo za prenos v ┼żivo s komentatorji poskrbel za va┼ío promocijo.


Ali moram biti registriran v uradnem klubu za sodelovanje?

Za sodelovanje na dr┼żavnem prvenstvu ni treba biti registriran v uradnem klubu. Ker vemo, da izbrane igre pri nas niso ravno najbolj raz┼íirjene, se lahko prijavite prav vsi ob─Źasni igralci video iger kot tudi zagrizeni e-┼íportniki. Glede vpisa v register slovenskih e-┼íportnikov bo po kon─Źanem tekmovanju poskrbela zveza, ne glede ali ste ┼że ─Źlan kak┼ínega kluba ali ne, saj je to pogoj za sodelovanje na svetovnem prvenstvu.


Kaj ─Źe zmagam in ne ┼żelim na kvalifikacije za svetovno prvenstvo?

V primeru, da zmagovalec ne bi ┼żelel nadaljnjega sodelovanja, bomo za to izbrali drugo uvr┼í─Źenega igralca/ekipo. V primeru ekipne igre dopu┼í─Źamo tudi mo┼żnost, da po turnirju iz najbolj┼íih tekmovalcev sestavimo reprezentan─Źno ekipo, za katero bomo menili, da bo lahko najbolj┼íe konkurirala ostalim ekipam.


Kje in kako se lahko prijavim?

Pravila igranja bodo objavljena 12. septembra, prijave pa odprte med 12. in 23. septembrom na naši spletni strani.


Za dodatna vpra┼íanja nam lahko pi┼íete na info@eszs.si

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi