´╗┐
Global Esports Federation (GEF)
EŠZS | novice esport iz sveta | 2020-11-17 00:00:00


┼áe ve─Ź dobrih novic za e-┼íportnike v Sloveniji!

Z veseljem vam sporo─Źamo, da je bila E-┼íportna zveza Slovenije sprejeta tudi v drugo mednarodno e-┼íportno zvezo, Global Esports Federation (GEF). Tako je E-┼íportna zveza Slovenije sedaj priznana s strani vseh svetovnih e-┼íportnih zvez, ki v svetu e-┼íporta imajo nekaj veljave. To seveda pomeni ┼íe ve─Ź obveznosti in dela za nas na zvezi, ki pa ga seveda z veseljem sprejemamo.


Bolj pomembno je seveda, kaj to pomeni za vas, vse e-┼íportne navdu┼íence. Organiziranih bo ┼íe ve─Ź tekmovanj in dr┼żavnih prvenstev v ┼íe ve─Ź igrah. Najbolj┼íe na teh tekmovanjih pa ne bo ─Źakala samo denarna nagrada ali naziv dr┼żavnega prvaka, temve─Ź tudi vstopnica za udele┼żbo na svetovnem prvenstvu.


Pri Global Esports Federation so zaenkrat ┼íe skrivnostni glede iger, ki se bodo igrale, tako da vam to─Źno ┼íe ne moremo sporo─Źiti katere to bodo. Obljubimo, da se bomo potrudili dobiti informacijo kolikor hitro bo le mogo─Źe. Takoj ko jo dobimo , vam jo seveda tudi sporo─Źimo. Zaenkrat lahko samo ugibamo po partnerjih GEF-a. Eden izmed njih je tudi Riot Games.


Ali to pomeni, da bomo videli ┼íe eno razli─Źico League of Legends svetovnega prvenstva? Mogo─Źe Valorant? Seveda lahko zaenkrat le ugibamo. ┼ákoditi pa vsekakor ne more, ─Źe se prijavite na League of Legends in Valorant dr┼żavni prvenstvi.

 

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi