pByte pripravlja Spring Break turnirje!
EŠZS | novice esport | 2021-03-14 00:00:00


Dnevi so čedalje daljši, zunaj je vedno bolj toplo. Narava se je začela prebujati. Prav tako pa so se začeli prebujati tudi Spring break turnirji, ki se bodo kmalu pričeli. Potekali bodo med 23. 4. 2021 in 2. 5. 2021. 


Letos so organizirana spletna tekmovanja v League Of Legends, Valorant, Rainbow six siege in Rocket League. Prijave so že odprte.


Turnirji bodo v živo predvajani preko pByte youtube kanala na dneve tekmovanja. Spremljaj naša socialna omrežja in spletno stran, kjer bomo oznanili vse nove turnirje, aktivnosti ter morebitne nagradne igre. Ostani na tekočem v pByte discordu!


Več o turnirjih na https://pbyte.si/dogodki/spring-break/

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi