Kratek plan kaj lahko pričakujete v bližnji prihodnosti
EŠZS | novice | 2020-05-21 00:00:00Naša ekipa vneto pripravlja uresničitev naših zastavljenih ciljev v prvem delu začetka zveze. Prvi koraki so seveda namenjeni izključno slovenskim dogodkom in igralcem, zato smo le-te pripravili na to temo.


Priprava globalnih pravil za igre

Spisali bomo vsesplošna pravila za vse večje igre v katerih bodo tudi potekala naša tekmovanja. Strmimo k temu, da posplošimo pravila tekmovanj, ki so v zadnjih časih bili kar precej neenotna in s tem povečamo kvaliteto dogodkov, ter olajšamo organizatorjem ter sodnikom delo.


Pomoč klanom za vpis v register e-športnih ekip

Če še nimate odprtega uradnega e-športnega kluba in želite nastopiti na uradnih tekmovanjih, vam naš partner Outset lahko priskoči na pomoč. Z včlanitvijo svoje ekipe v njihovo društvo, vas bo nato vpisalo v registo E-športne zveze Slovenije in vaši ekipi s tem omogočilo nastop na uradnih slovenskih in tujih turnirjih.


Organizacija prijateljskih tekem med ekipami

Med vsemi registriranimi ekipami bomo pomagali organizirat prijateljske tekme na visoki ravni. To bo zelo pripomoglo k razvoju znanja igralcev in seveda pripravljenosti in povezovalnosti posamezne ekipe. Prizadevamo si, da na slovenskem območju sproduciramo kar se da veliko dobrih ekip, ki nas bodo lahko predstavljale v evropi in svetu.


Organizacija vsesplošne slovenske lige

Kot glavno točko, pa pripravljamo enotno slovensko ligo, ki bo povezovala vse glavne e-športe. S pomočjo vseh naših članov, partnerjev in zunanjih sodelavcev in seveda pomočjo internacionalnih organizacij, lahko te dogodke dvignemo na raven, ki bo odmevala ne samo po našem ozemlju. 


Medijska podpora in prenos e-športnih dogodkov

Želimo si izbolšati medijske prenose e-športnih tekmovanj, zato se bomo s pomočjo novo-postavljenega studia za castanje in seveda podporno ekipo casterjev, potrudili poskrbeti za prenos večino večjih dogodkov.

Seveda pa ne smemo pozabiti, da je tak prenos ključnega pomembna, da e-šport poskušamo pripeljati do oči tudi ne-igračkarsko usmerjene publike.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi