´╗┐
Predstavitev na┼íih ─Źlanov
EŠZS | novice | 2020-05-21 00:00:00


E-športno društvo Dragons Esport

Kot prvega ─Źlana, predstavljamo dru┼ítvo, ki bo z nami peljalo zgodbo uspeha e-┼íporta v Sloveniji.E-┼íportno dru┼ítvo Dragons z sede┼żem v Ljubljani je bilo ustanovljeno z nameno raz┼íiritev e-┼íporta v Sloveniji, pove─Źati ┼ítevilo e-┼íportnikov in e-┼íportnih ekip ter organizirati nacionalna prvenstva v razli─Źnih e-┼íportih. Prizadevajo si h dru┼żenju v ┼żivo. S tem namenom se na tedenski ravni organizirajo neformalna sre─Źanja v prvem in edinem slovenskem e-┼íportnem baru StageOne.


ÔÇťE-┼íportna scena je v mednarodnem svetu ┼że zelo raz┼íirjena in mo─Źna, tudi posamezni slovenski igralci so v svetu ┼że veliko dosegli. Vizija Dragonsov pa je, da klube in celotno slovensko e-┼íportno sceno povzpnemo na mapo uspe┼ínihÔÇť ÔÇô Amadej Medija Dr─Źar, predsednik e-┼íportnega dru┼ítva Dragons

Ekipe društva Dragons so razširjene na igre League of Legends, CS:GO, Fortnite in Valorant.


Dose┼żki Dragons ekip so naslednji:

1. mesto ÔÇô Telemach EPICENTER 20 (mEGNAROz) ÔÇô Fortnite

1. mesto ÔÇô Slo Liga 2019 (Yikes, N1K0, L1on, drateR, keks) ÔÇô Rainbow Siege 6

2. mesto ÔÇô Slovenian Esports League Season 2 (Gacho, Mordox, jackerchan, WildCat, Pinky, LorLor,Sapot) ÔÇô League of Legends

4. mesto ÔÇô StarFall 4 (mEGNAROz, V1ks) ÔÇô Fortnite


Dragonse lahko spremljaš tukaj:

Spletna stran ÔÇô http://dragons.si/

Twitter ÔÇô https://twitter.com/dragons_si

Facebook ÔÇô https://www.facebook.com/dragons.si

Instagram ÔÇô https://www.instagram.com/dragons.si/

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi