´╗┐
T-2 je novi sponzor video igre FIFA22!
EŠZS | | 2022-01-28 21:00:00


FIFA22 je svetovno priljubljena nogometna simulacija, ki vsako leto privablja milijone ljubiteljev video iger. Glede na popularnost video igre, ne presene─Źa, da je igra tudi letos vklju─Źena v slovensko dr┼żavno prvenstvo.

 

Uvodne kvalifikacije, pod okriljem e-┼íportne zveze Slovenije, se za─Źenjajo ┼że 29. 1. 2022.

Vsi, ki ste zamudili prijavo na uvodne kvalifikacije, se lahko prijavite na dodatne, druge kvalifikacije, ki bodo potekale 5.2.2022, in zadnje, tretje kvalifikacije, ki bodo potekale 12. 2. 2022.

 

Sponzor za video igro FIFA22, T-2, ki bo prispeval vse tri glavne nagrade, je sodobna telekomunikacijska dru┼żba, ki ponuja vrhunske in zanesljive telekomunikacijske, informacijske in medijske storitve.

 

  • Zmagovalec bo prejel darilni bon v vrednosti 200 ÔéČ ter letno brezpla─Źno naro─Źnino na "┼áportni paket".
  • Drugouvr┼í─Źeni bo prejel darilni bon v vrednosti 130 ÔéČ ter letno brezpla─Źno naro─Źnino na "┼áportni paket".
  • Tretjeuvr┼í─Źeni bo prejel darilni bon v vrednosti 80 ÔéČ ter, prav tako letno brezpla─Źno naro─Źnino na "┼áportni paket".

 

Darilni bon bo pripravil T-2. Po zaklju─Źku turnirja bo bon v digitalni obliki poslan na elektronski naslov dobitnikov nagrad. Bon je veljaven na izbranih storitvah T-2 ali ob nakupu opreme.

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne pi┼íkotke in tudi pi┼íkotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajo─Źe se seje, da bi omogo─Źili enostavno in varno navigacijo po na┼íi spletni strani za na┼íe uporabnike.

Hkrati uporabljamo pi┼íkotke za merjenje in pridobivanje statisti─Źnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Pi┼íkotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje mo┼żnosti soglasja. Ve─Ź informacij o na┼íi politiki pi┼íkotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi