Odprte so kvalifikacije za slovensko državno prvenstvo Counter-Strike 2
EŠZS | | 2024-01-08 11:30:00

Vznemirjenje v slovenski e-športni skupnosti se stopnjuje, saj so se odprle kvalifikacije za državno prvenstvo v Counter-Strike 2! Tekmovalci, tako izkušeni kot novinci, imate ponovno priložnost, da se pomerite z najboljšimi v državi.

V osrednjem delu tekmovanja bo 8 elitnih ekip, ki se bodo skozi kvalifikacije prebile v redni del in dokazale svoj ELO s finalom ter podelitvijo nagrad v živo na odru Game Gang Show.

Zmagovalci ne bodo okronani le za državne prvake, temveč bodo imeli priložnost sodelovati tudi v regionalnih kvalifikacijah za IESF svetovno prvenstvo 2024 v Rijadu. Poleg prestiža je na kocki še nagradni sklad v višini 2.000,00 EUR, ki bo razdeljen med tri najboljše ekipe.

Vsi, ki ste brez konkurence ali pa sanjate o tem, da bi stopili na svetovni oder, do 9. februarja 2024 oddajte prijavo za kvalifikacije na spletni strani GameGang, kjer boste našli vse potrebne informacije.

Pridružite se nepozabnemu finalu 5. aprila 2024 in postanite del zgodovine! Prijavite se zdaj!

cookies-icon Politika Piškotkov

Uporabljamo lastne piškotke in tudi piškotke tretjih oseb, za posamezne in ponavljajoče se seje, da bi omogočili enostavno in varno navigacijo po naši spletni strani za naše uporabnike.

Hkrati uporabljamo piškotke za merjenje in pridobivanje statističnih podatkov o navigaciji uporabnikov. Piškotke lahko kadar koli konfigurirate in sprejmete ter spremenite svoje možnosti soglasja. Več informacij o naši politiki piškotkov lahko preberete tukaj.

Zavrni Sprejmi